Diskuze k článku

Přidejte další názor  |  zpět na článek  |  zobrazit bez stromu  |  nových příspěvků: 11

.
einsteinek [81.90.173.xxx]
Nevěřím!
Re: .
ToMyK [94.112.153.xxx]
A hlavne je to problem dostat do CR :(
LOL
John [93.190.63.xxx]
když sem to videl poprvé, tak jsem ten nadpis přečetl jako "Inteligentní klíště"
lol
sly [88.212.36.xxx]
uz nech len vymyslia rovno maso so zabudovanym senzorom :D
Re: lol
řezník TM [193.86.146.xxx]
Ono každé to maso původně zabudované senzory mělo, ale po znefukčnění systému, jehož bylo maso součástí, senzory přestaly fungovat.
Re: lol
blaz42 [195.113.79.xxx]
dockame se,nekdo urcite vymysli zpusob,jak se napojit na tepelne receptory v mase
Re: lol
řezník [193.86.146.xxx]
Spíš se nedočkáme, protože ty senzory se vyšší teplotou nevratně poškodí.
Inteligentí jak prase
Tom [85.135.88.xxx]
šmarjá to je tak strašně inteligentní přidělat na kleště teploměr
Re: Inteligentí jak prase
sly [88.212.36.xxx]
no ale doteraz to nikoho nenapadlo...
Měření na povrchu
MUDr. Mstibor Háborů [212.24.150.xxx]
Měření teploty masa na jeho povrchu je dle mého názoru k ničemu, měřit by se mělo uvnitř, ne?
Re: Měření na povrchu
maty_2002 [88.146.176.xxx]
no nevim, ale spis nez podle teploty (at uz uvnitr nebo na povrchu) griluju podle tuhosti masa..



Posílat příspěvky e-mailem:
OK